Publicitat
Publicitat

Barcelona

Montserrat Garrido, alcaldessa: La sentència del TSJC a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar “no és només un atac al català, és un atac a Catalunya”

El Tribunal prohibeix al municipi del Maresme redactar la documentació només en català

L'alcaldessa de Sant Pol de Mar considera que la sentència del TSJC que prohibeix al municipi català redactar la documentació només en català “No és només un atac al català, és un atac a Catalunya”. Així ho ha expressat en una entrevista a Els matins de TV3, en què ha dit que no “pensen recórrer la sentència”: “El què hem fet és eliminar el punt 5.1 del ROM (reglament orgànic municipal), que és el que es correspon a aquest aspecte”. Garrido ratifica que a l'ajuntament ho redacten tot en català i “ho continuarem fent”, però assegura que el consistori no té “cap inconvenient” a redactar-ho en castellà “si algú ens ho demana”: “tota la documentació que enviem fora de Catalunya la redactem en totes dues llengües”.

Continua pendent de resolució el recurs presentat per Convivència Cívica Catalana, que reclama que la bandera espanyola onegi a la façana de l'Ajuntament maresmenc, juntament amb la catalana i la pròpia del municipi.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT