Política 22/11/2018

Els Mossos denuncien dos joves que van irrompre a la seu del PSC de Lleida

Van entrar a l'edifici "sense consentiment" demanant la llibertat del raper Pablo Hasél

Efe
1 min
Un grup de suport al raper Pablo Hasel entra a la seu del PSC a Lleida i penja una pancarta al balcó

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han denunciat penalment dos joves de 27 i 18 anys com a presumptes autors d'un delicte de violació de domicili jurídic en entrar el 22 d'octubre a la seu del PSC de Lleida i penjar-hi una pancarta al balcó demanant la llibertat del raper Pablo Hasél. Segons ha informat la policia catalana, els joves van entrar a la seu del partit polític "sense consentiment" i, després de penjar la pancarta al balcó, "van fugir ràpidament del lloc".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La policia ha pogut certificar que tots dos denunciats van fer servir la força per entrar a la seu socialista, tot i la negativa d'una treballadora del partit, que els va demanar que marxessin perquè estaven en una propietat privada. Després van pujar a la primera planta i van situar-hi una pancarta que deia: "Lluitem pels drets i les llibertats democràtiques. Pablo Hasél llibertat". Ràpidament va ser despenjada pel PSC.

El secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, ja ho va qualificar en el seu moment d'una "agressió", i el mateix partit va assegurar en un comunicat que havien "entrat a l'edifici per la força intimidant les treballadores". Els dos joves denunciats hauran de comparèixer davant el jutjat d'instrucció de Lleida quan se'ls requereixi.

stats