FINANCES DE LA GENERALITAT
Política 22/11/2011

Nadal: "Duran tenia raó quan deia que si explicava el que pensava perdria les eleccions"

El president del grup parlamentari del PSC deplora les mesures d'estalvi anunciades per Mas i el fet que no incloguin propostes per incentivar l'economia

Guillem Genovès
1 min

BarcelonaEl president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, s'ha mostrat contrari a les mesures econòmiques presentades pel President de la Generalitat, Artur Mas, aquest dimarts. Unes mesures que, per ell, demostren que, efectivament, el candidat de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, tenia raó quan va dir que "si explicava el que pensava, perdria les eleccions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Nadal ha denunciat que els nous pressupostos que vol aprovar Mas no tenen "cap proposta per incentivar l'economia ni generar riquesa" i que no busquen la "progressivitat fiscal" que el PSC demana. A més, ha assegurat que les aquestes mesures "entren en contradicció amb el programa electoral de CiU".

Pel que fa a la proposta de pacte fiscal de CiU, el portaveu del PSC ha criticat que es presentés com la solució per "les relacions entre Catalunya i Espanya" quan Rajoy no només vol accedir a aprovar-lo sinó que a sobre "vol intervenir els comptes de les comunitats autònomes". Nadal ha acabat la seva intervenció criticant l'actitud del Govern, i exemplificant la seva política de negociacions amb una metàfora: "Un pot dir 50 vegades que estén la mà, però si la mà està buida, això no serveix per res".

stats