POLÍTICA
Política 15/05/2013

Ziani contradiu Fernández Díaz i assegura que no ha sigut expulsat de cap país europeu

CDC desafia el ministre de l'Interior a presentar "proves" per demostrar les seves "insinuacions" i reclama més transparència als serveis secrets espanyols

Ara
1 min

BarcelonaNoureddine Ziani ha desmentit les declaracions d'aquest dimecres del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, en què ha assegurat que el director de l'Espai Catalano-Marroquí de la Fundació Nous Catalans –vinculada a CDC– ja havia sigut expulsat de Bèlgica en el passat pels seus vincles amb l'islamisme radical. En un missatge al Twitter, el director general de la Fundació Nous Catalans, Àngel Colom, assegura que Ziani ha negat aquestes acusacions i que ha afirmat: "Si el ministre de l'Interior espanyol prova que he sigut expulsat d'un país europeu, marxo voluntàriament de Catalunya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, el secretari d'organització de Convergència, Josep Rull, ha acusat el govern espanyol d'"opacitat" en aquest cas i ha desafiat Fernández Díaz a presentar "proves" que demostrin les seves "insinuacions". Mentre segueixi faltant "transparència", ha dit Rull, Convergència seguirà tenint "dubtes sobre la intencionalitat política" de l'anunciada expulsió de Ziani.

stats