Política 19/07/2013

Navarro desvincula el PSC de les escoltes i demana celeritat a la justícia

El primer secretari del PSC ha dit avui que el seu partit no té cap relació amb el cas d'espionatge del restaurant La Camarga i ha demanat a la justícia celeritat per demostrar la innocència de les persones del seu partit que s'hi han vist involucrades

Efe
2 min
A LA RECERCA DE VEU PRÒPIA
 El primer secretari del PSC, Pere Navarro, va prometre ahir als quadres del partit que seguiran votant  el mateix al Parlament que al Congrés de Diputats. Aquestes paraules arriben l'endemà que fracassés l'intent de signar  un protocol amb el PSOE que atorgués veu pròpia al PSC.

Sant Boi de LlobregatNavarro ha declarat aquest divendres abans de participar en l'escola d'estiu del PSC del Baix Llobregat que se celebra a Sant Boi de Llobregat i després que aquest matí la Policia Nacional ha requisat un ordinador a la seu del PSC i n'ha imputat la gerent.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder socialista ha assegurat que "la intenció del PSC és col·laborar amb la justícia amb total transparència" i ha dit que "l'espionatge és un tema que queda molt lluny del PSC". "Confiem en la innocència de les persones que han vist el seu nom implicat en el tema i demanem a la justícia que actuï amb celeritat perquè se'n pugui demostrar la innocència", ha dit Navarro.

El primer secretari del PSC ha explicat que s'ha posat en contacte amb totes les persones del PSC relacionades amb el cas, inclòs l'exsecretari d'organització José Zaragoza, i ha recordat que "el document que implicava Zaragoza es va demostrar posteriorment que era fals".

Navarro ha recordat que la formació política ha posat a disposició dels mitjans de comunicació i de la justícia les factures que tenen d'uns treballs realitzats per una empresa vinculada amb Método 3. "La feina consistia en una 'escombrada' de la seu central i de les dependències del partit a la Diputació de Barcelona", ha recordat, i ha assegurat que "no hi ha res més".

"Estem convençuts que es demostrarà que no hi ha relació, per això demanem celeritat a la justícia perquè hi ha noms implicats i això afecta l'honorabilitat de les persones", ha insistit.

Navarro s'ha mostrat "sorprès" que, "que és a l'ull de l'huracà de molts temes, com el cas Bárcenas, es permeti donar lliçons a partits que no hi tenim res a veure".

stats