Publicitat
Publicitat

El PP veta els mitjans autonòmics durant la nit electoral a Andalusia

Els populars al·leguen manca d'espai a la seva seu i només permeten l'accés als periodistes andalusos i de mitjans estatals

El PP d'Andalusia ha decidit deixar fora de la seva seu de Sevilla, on els dirigents del partit seguiran la nit electoral, els mitjans autonòmics. L'argument és que el lloc té unes dimensions reduïdes i no hi ha espai per a tots els periodistes que han demanat acreditar-se per exercir la seva feina amb normalitat. Per això, des de la formació conservadora han optat per vetar els autonòmics. Això afecta mitjans desplaçats a la capital andalusa, com Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio, RAC1 i 8TV, si no hi ha cap canvi d'última hora. Periodistes de diversos mitjans de fora d'Andalusia, com Telemadrid, ja han expressat les seves queixes a Twitter.

En canvi, però, els populars han acreditat periodistes, per exemple, d'Intereconomía. Alguns mitjans autonòmics hauran d'informar, doncs, de la nit electoral a la seu del PP des del carrer. A diferència del que acostumen a fer la majoria de grans partits de l'Estat en aquestes ocasions, el PP andalús no ha optat per fer el seguiment en un hotel o habilitar una carpa annexa per als mitjans. El PSOE segueix el recompte des de l'Hotel Renacimiento de Sevilla, on ja es va celebrar el 38è congrés del PSOE.


21D

Etiquetes

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT