Política 18/06/2018

El PP de Badalona vol que l'acord amb el PSC vagi més enllà d'aquest mandat

Albiol aposta per acordar prioritats per desenvolupar "els pròxims anys"

M. Esteve
1 min
Xavier García Albiol, en la roda de premsa d'aquest dimarts a Badalona

BarcelonaEls regidors del PP, el PSC i Ciutadans s'han reunit aquest matí per reprendre la negociació sobre el full de prioritats a desenvolupar amb el nou govern que surti de la moció de censura. Unes prioritats que el líder del PP català i també regidor de l'Ajuntament de Badalona, Xavier García Albiol, ha assegurat que se sabran abans que es faci la moció de censura d'aquest dimecres. "Volem que sigui un document que no prevegi mesures a curt termini, de nou mesos, sinó que en surti un acord que porti estabilitat i progrés per als pròxims anys", ha explicat Albiol en roda de premsa a la seu dels populars catalans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, el dirigent popular ja havia demanat la setmana passada als socialistes de Badalona que expliquessin quin seria el seu full de ruta per a la resta del mandat i, fins i tot, va amenaçar de repensar-se el suport a la moció de censura si el PSC no explicava com governaria amb tres regidors. De tota manera, els populars de moment no han canviat els seus vots favorables per fer fora l'actual alcaldessa, Dolors Sabater.

El líder popular ha reiterat que no entraran a formar part del nou govern socialista: "Molt haurien de canviar les coses perquè entréssim en un govern per nou mesos". Amb tot, els populars volen que el PSC es comprometi a un acord amb el PP que vagi més enllà d'aquest mandat. Albiol es vol garantir el suport dels socialistes per formar govern si en les eleccions del maig de l'any que ve aconsegueix tornar a ser primera força.

stats