Política 27/02/2014

El PP de Castelldefels perd dues mocions sobre la llei de l'avortament i la reforma local

Els populars s'han quedat sols defensant dues de les iniciatives clau del govern de Mariano Rajoy

M. Comas / S. González
1 min

BarcelonaEl PP ha perdut a Castelldefels, el segon ajuntament més important dels que governa els populars catalans, la votació de dues mocions que fan referència a dues de les iniciatives cabdals en la gestió del govern de Mariano Rajoy: la llei de l'avortament i la reforma de l'administració local.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La votació d'aquestes dues mocions s'ha fet aquest dijous a la nit en el ple de l'Ajuntament de Castelldefels. La primera d'elles demanava la retirada de la llei de l'avortament que impulsa el ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, i que ha generat recels en el propi PP i crítiques a nivell internacional. L'altra moció instava a portar la reforma de l'administració local al Tribunal Constitucional.

De fet, els vuit regidors del PP que governen a Castelldefels en minoria s'han quedat sols votant en contra de les dues mocions mentre que els 17 restant han votat a favor -els tres d'ICV-EUiA, que han estat els impulsors de les mocions, els set del PSC, els dos regidors d'Associació de Veïnes i Veïns Independents de Castelldefels (

stats