Política 12/05/2014

Una venjança personal, hipòtesi principal de l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó

Fonts d'Interior confirmen a l'ARA que tot apunta en aquesta direcció. S'investiguen les dues dones detingudes, mare i filla. Aquesta última va ser acomiadada de la Diputació de Lleó

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
Isabel Carrasco. DIPUTACIÓ DE LLEÓ

MadridFonts d'Interior han confirmat a l'ARA que tot apunta que l'assassinat d'Isabel Carrasco, presidenta de la Diputació de Lleó i també del PP a la província, ha estat per una venjança personal. Les mateixes fonts assenyalen que la policia està investigant una detinguda, que seria la principal sospitosa. S'investiga, en concret, la relació de Carrasco amb aquesta dona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts policials, però, han confirmat a Europa Press que hi ha dues dones detingudes, mare i filla. Aquesta última va ser acomiadada de la Diputació de Lleó.

La mort de Carrasco s'ha produït poc després de les cinc de la tarda. Testimonis presencials han afirmat que la dona ha estat abatuda quan creuava una passarel·la damunt del riu Bernesga.

Una trucada ha alertat el 112 d'una agressió amb arma de foc en una passarel·la a prop del Centre de Salut Condesa de Sagasta. És la que comunica la casa de Carrasco amb la Diputació de Lleó.

Un policia nacional jubilat, clau en les detencions

La identificació de les dues presumptes responsables ha estat possible gràcies a un policia nacional jubilat que ha presenciat el tiroteig, segons fonts policials consultades per Europa Press.

La majoria dels partits han suspès els seus actes de campanya amb motiu de dol.

stats