El PP critica el "festeig" entre Puigdemont i Sánchez "amb la mirada còmplice de Ciutadans"

Millo acusa Junqueras d'atiar l'"odi" contra els que pensen diferent i d'utilitzar un llenguatge "pervers"

El portaveu parlamentari del PP, Enric Millo, ha criticat aquest dilluns el "festeig" entre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i el paper "còmplice" de Ciutadans, amb el referèndum com a contrapartida. Els dos dirigents  es van trobar la setmana passada a Palau i una de les qüestions sobre les quals es va evidenciar el desacord va ser, precisament, sobre la consulta. 

El dirigent popular s'ha mostrat convençut que Puigdemont busca la manera de "justificar" el seu possible suport a una investidura del líder socialista i que, per la seva part, Sánchez està disposat a "trair" els seus principis i els "fonaments democràtics" per ser president proposant un referèndum independentista.

A banda, Millo ha acusat el vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, d'atiar l'"odi" contra els populars i "els que pensen diferent" per haver suggerit que Xavier Garcia Albiol podria alegrar-se que Catalunya rebi menys recursos dels que li pertoquen.