Política 19/07/2015

C's conclou el procés de primàries amb l'elecció de persones properes a Albert Rivera

Carlos Girauta serà el cap de llista de la formació taronja a Catalunya per les eleccions espanyoles

Efe
2 min
Albert Rivera, líder de Ciutadans / ACN

BarcelonaCiutadans ha conclòs el seu procés de primàries de cara a les eleccions generals de la tardor vinent i a les catalanes del 27 de setembre, amb l'elecció de persones pròximes al seu líder, Albert Rivera.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El vicesecretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha informat aquest diumenge en un comunicat que la formació ja "està preparada per presentar una proposta de transformació, sensata i viable per a Espanya". També ha assegurat que el procés de primàries "ha estat un clar exercici de transparència, participació i regeneració democràtica".

Així, Albert Rivera, que ja va ser elegit cap de llista a Madrid, estarà acompanyat a la llista per l'inspector d'Hisenda Francisco de la Torre, la periodista i escriptora Marta Rivera i el coordinador de política municipal de Ciutadans a Madrid, Miguel Ángel Gutiérrez.

A Barcelona, la llista per les eleccions espanyoles estarà encapçalada per l'eurodiputat Juan Carlos Girauta, l'economista Toni Roldán, la psicòloga i especialista en màrqueting i relacions públiques, Elena Faba i el vicesecretari general de C's, José Manuel Villegas.

A València, el líder de Ciutadans comptarà amb el suport del tècnic d'Hisenda Vicente Ten, i de l'exdiputat d'UPyD Toni Cantó, que concorre com a número dos.

A Granada, encapçalarà la llista el portaveu de C's al consistori granadí, Luis Salvador.

A la Corunya, el cap i llista serà Antonio Rodríguez Vázquez; a Astúries, José Ignacio Prendes; a Cadis, Francisco Javier Cano Leal; a Cantàbria, Carlos Praht Ferrer; a Castelló, Domingo Lorenzo Rodríguez; a Còrdova, Marcial Gómez Balsera, i a Huelva, Rafael Luis Corrales García.

A Tarragona, Girona i Lleida, les llistes de C's a les eleccions generals estaran encapçalades per Sergio del Campo Estaun, Fernando López de Castro Fá i Oscar Uceda, respectivament.

stats