C's conclou el procés de primàries amb l'elecció de persones properes a Albert Rivera

Carlos Girauta serà el cap de llista de la formació taronja a Catalunya per les eleccions espanyoles

Ciutadans ha conclòs el seu procés de primàries de cara a les eleccions generals de la tardor vinent i a les catalanes del 27 de setembre, amb l'elecció de persones pròximes al seu líder, Albert Rivera.

El vicesecretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha informat aquest diumenge en un comunicat que la formació ja "està preparada per presentar una proposta de transformació, sensata i viable per a Espanya". També ha assegurat que el procés de primàries "ha estat un clar exercici de transparència, participació i regeneració democràtica".

Així, Albert Rivera, que ja va ser elegit cap de llista a Madrid, estarà acompanyat a la llista per l'inspector d'Hisenda Francisco de la Torre, la periodista i escriptora Marta Rivera i el coordinador de política municipal de Ciutadans a Madrid, Miguel Ángel Gutiérrez.

A Barcelona, la llista per les eleccions espanyoles estarà encapçalada per l'eurodiputat Juan Carlos Girauta, l'economista Toni Roldán, la psicòloga i especialista en màrqueting i relacions públiques, Elena Faba i el vicesecretari general de C's, José Manuel Villegas.

A València, el líder de Ciutadans comptarà amb el suport del tècnic d'Hisenda Vicente Ten, i de l'exdiputat d'UPyD Toni Cantó, que concorre com a número dos.

A Granada, encapçalarà la llista el portaveu de C's al consistori granadí, Luis Salvador.

A la Corunya, el cap i llista serà Antonio Rodríguez Vázquez; a Astúries, José Ignacio Prendes; a Cadis, Francisco Javier Cano Leal; a Cantàbria, Carlos Praht Ferrer; a Castelló, Domingo Lorenzo Rodríguez; a Còrdova, Marcial Gómez Balsera, i a Huelva, Rafael Luis Corrales García.

A Tarragona, Girona i Lleida, les llistes de C's a les eleccions generals estaran encapçalades per Sergio del Campo Estaun, Fernando López de Castro Fá i Oscar Uceda, respectivament.

Més continguts de