Política 29/10/2012

El PSC replica a Bono: "Les seves declaracions són pròpies d'un dirigent de la FAES"

El secretari d'Organització del PSC, Daniel Fernández, assegura que ell mai s'atreviria a demanar l'expulsió del PSOE d'un dirigent que "no està d'acord amb la separació de l'Església i l'Estat"

Sara González
1 min
Daniel Fernández, secretari d'organització del PSC

Barcelona"Les seves declaracions i el to són més adients per un dirigent de la FAES que per un destacat exdirigent del PSOE". Aquesta ha estat la contundent resposta que ha donat el secretari d'Organització del PSC, Daniel Fernández, a l'exministre José Bono, que en declaracions a la COPE ha assegurat que s'hauria d'expulsar del PSC els dirigents que no estiguin a favor de la unitat d'Espanya. "Jo mai m'atreviria a demanar que es fes fora del PSOE a un dirigent que no està d'acord amb la separació de l'Església i l'Estat", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fernández ha insistit que les declaracions de Bono són "desafortunades" i també ha deplorat que hagi titllat de "colpista" al president de la Generalitat, Artur Mas. El secretari d'Organització del PSC ha volgut deixar clar que, per fortuna, el que pensa Bono "no és el que pensa el conjunt del PSOE".

stats