POLÍTICA
Política 17/12/2013

El PSC veu la impugnació dels comptes com un "error" que "alimenta el xoc" institucional

El portaveu parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ho veu com a part dels "moviments polítics que només pensen en l'obstacle, l'obstruccionisme i no aporten res al debat constructiu". Per ell, són "ganes de molestar" del PP

òscar Gelis / Marc Colomer
1 min

BarcelonaDesconcert al PSC per la impugnació dels pressupostos per part del PP amb l'acompanyament de Ciutadans. I resposta implícita també a la invitació perquè els socialistes catalans s'hi sumin. El portaveu parlamentari socialista, Maurici Lucena, ha deplorat el "greu error" que suposa "alimentar el xoc" institucional entre Catalunya i Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És un d'aquells moviments polítics 'made in Mariano Rajoy' que només pensen en l'obstacle, l'obstruccionisme i no aporten res al debat constructiu", ha lamentat Lucena en roda de premsa al Parlament. Per Lucena, "no hi ha cap argument legal" per impugnar els pressupostos, a diferència de la llei d'acompanyament. Per ell, ni tan sols el "títol de la partida" dedicada a processos electorals i consultes té cap solidesa legal per impugnar els comptes.

Ganes de molestar

Lucena ha anat més enllà i ha considerat que la impugnació "són ganes de molestar" i contribueix a afegir "crispació" al debat polític Catalunya-Espanya.

stats