Publicitat
Publicitat

ENTREVISTA

Navarro: "Amb el pacte fiscal Mas ha de triar: PSC o ERC"

El líder del PSC assegura en una entrevista a l'ARA que els socialistes votaran el mateix al Parlament i al Congrés si estan dins de l'acord del nou finançament

A un mes vista del ple del pacte fiscal, el líder del PSC, Pere Navarro, vol que el Govern prengui una decisió: "Amb el pacte fiscal Mas ha de triar: PSC o ERC". I és que el dirigent socialista i alcalde de Terrassa adverteix CiU que el que volen els republicans no és un acord ampli que aspiri a incloure totes les forces polítiques, sinó "un xoc de trens" amb l'Estat.

Navarro considera que un acord pel nou finançament que inclogui el PSC serà més fort a l'hora de reivindicar a Madrid i fins i tot assegura que seria "desitjable" que el PP se sumés al pacte, tot i que no és "imprescindible". També assegura que si el PSC està dins de l'acord del pacte fiscal votarà "el mateix al Parlament i al Congrés" i defensa que tenir la clau de la caixa per als socialistes és aconseguir "el consorci de l'Agència Tributària".

Malgrat que les enquestes no dibuixen cap remuntada dels socialistes, el líder del PSC confia que hi ha "una tendència a pujar".

Podeu llegir l'entrevista sencera a l'ARA Premium.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT