Política 13/07/2013

Navarro: "No hi ha deslleialtat, sinó necessitat de plantar cara als que volen trencar"

El líder del PSC demana "confiança" al PSOE i recorda als 'barons' que els socialistes catalans necessiten "un espai des de la lleialtat"

Acn
1 min

MadridEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha demanat aquest dissabte als membres del comitè federal del PSOE que tinguin "confiança" en els companys del PSC, i els ha recordat que els socialistes catalans necessiten "un espai" dins la família socialista "des de la lleialtat". Segons fonts del PSC, en la seva intervenció tancada abans de l'aprovació del nou comitè que ha de llimar les discrepàncies entre els dos partits, Navarro ha recordat que el PSC no és a Catalunya per fer "males passades" al PSOE. "No hi ha deslleialtat", ha dit, sinó "necessitat de plantar cara als que volen trencar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La intervenció de Navarro s'ha produït després que els 'barons' socialistes hagin llançat dures crítiques contra la possibilitat que el nou protocol de relacions entre el PSOE i el PSC recollís la veu pròpia dels socialistes catalans al Congrés. Malgrat que estava pràcticament tancat, el protocol finalment no s'ha aprovat i ha quedat substituït a la pràctica per un comitè de coordinació per debatre les discrepàncies.

Al discurs que ha fet davant el comitè federal, Navarro ha defensat l'acord com una mostra de la necessitat dels dos partits de fer un "camí conjunt". Fins i tot ha recordat als 'barons' del PSOE que fins ara el PSC no ha valorat "el que fan els altres" i tampoc ha criticat l'actuació de les federacions del PSOE. "Ja n'hi ha prou de desconfiança cap al PSC", ha demanat.

Navarro també ha fet referència a la necessitat de posar l'accent en les qüestions socials i ha destacat que els pròxims mesos seran "difícils" i cal "pensar en la gent".

stats