Política 19/02/2015

El PSC tanca files amb Ros: l'alcalde de Lleida rep el "ple suport" de la direcció del seu partit

El secretari de política municipal dels socialistes, Antoni Fogué, ha afirmat a través d'un comunicat que la direcció té "absolut respecte" per les decisions dels seus alcaldes

Ara
1 min

BarcelonaEl PSC tanca files amb el seu president. El secretari de Política Municipal del PSC, Antoni Fogué, ha manifestat el ple suport dels socialistes a l'alcalde de Lleida i Primer Secretari de la Federació Socialista de les Comarques de Lleida, Àngel Ros, després de la polèmica amb la seva número 2 a l'Ajuntament, a qui Ros ha destituït per "falta de confiança".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fogué ha reiterat que els canvis del cartipàs municipal de l’Ajuntament de Lleida tenen "l’absolut respecte de la direcció del partit, com totes les decisions dels seus alcaldes i alcaldesses en l’àmbit d’allò que són de la seva competència i responsabilitat davant de la ciutadania". Fogué ha posat de manifest que els alcaldes i alcaldesses, d’acord amb els grups municipals "són els únics responsables de designar les persones que han de formar part dels governs municipals".

El Secretari de Política Municipal dels Socialistes ha reiterat "la plena consideració que la direcció del PSC té per l’autonomia municipal i per les decisions que els grups municipals prenen sobre la seva organització interna.

stats