Publicitat
Publicitat

Rubalcaba: "Tinc el títol de bones relacions amb el PSC"

Assegura que és el secretari general del PSOE que coneix més bé el socialisme català

"Si algú té el títol de bones relacions amb el PSC, aquest sóc jo", sentenciat avui el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba. D'aquesta manera ha volgut tallar en sec les acusacions d'alguns dirigents socialistes catalans que van donar suport a Carme Chacón i que consideren que la nova executiva no és d'integració de les dues candidatures. Rubalcaba no ha volgut entrar a valorar els comentaris crítics d'Antoni Balmón, secretari d'acció política del PSC, o de la diputada al Parlament, Montserrat Tura.

Rubalcaba ha promès que les relacions "seran bones" i assegura que durant els últims temps els socialistes catalans han estat "molt a prop meu". "Sóc el secretari general que entra amb un millor coneixement del PSC, creguin-me", ha dit.

Avui s'ha reunit l'executiva per primer cop, de qui ha dit que és "una bona direcció". Els ha recordat que no representen "a un territori determinat o a una generació" sinó al conjunt de la militància. Ha insistit en la idea que, malgrat la pluralitat interna, el PSOE "és un sol partit".

21D

Etiquetes

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT