Publicitat
Publicitat

El PSOE creu que Puigdemont i els membres del Govern haurien de pagar les urnes de la seva butxaca

El portaveu dels socialistes, Óscar Puente, defensa que el Tribunal de Comptes reclami 5 milions d'euros als organitzadors del 9-N 

El portaveu del PSOE, Óscar Puente, s'ha mostrat partidari que Carles Puigdemont i els membres del seu executiu paguin les urnes de la seva butxaca. "Evident, la llei impedeix afrontar aquesta despesa", ha justificat Puente. El dirigent socialista, en una entrevista a Europa Press, ha assegurat que no sap com ha aconseguit les urnes el Govern. "Potser les han pagat de la seva butxaca o han fet una col·lecta", ha assenyalat després de constatar que no hi ha cap concurs públic en què s'hagi adjudicat la compra. 

En la mateixa línia, Puente ha defensat que el Tribunal de Comptes reclami 5 milions d'euros a Artur Mas, Joana Ortega, Irene Rigau i Francesc Homs per l'organització del procés participatiu del 9-N. "Si el Tribunal de Comptes ho fa, és perquè té instruments legals per fer-ho", ha assenyalat. "Per què no s'ha de donar suport a l'aplicació de la llei?", s'ha preguntat. 

En aquest sentit, Puente ha subratllat que "últimament els dirigents de dretes estan molt revolucionaris". I ha avisat: "No es pot ser revolucionari a mitges: muntar un sidral i que pagui un altre". El també alcalde de Valladolid ha remarcat la necessitat que el ciutadà sigui conscient que les "actituds delictives" no poden sortir "de franc". "No es pot jugar amb el patrimoni de tothom en benefici personal", ha advertit.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT