Política 09/06/2013

Navarro: "Seré a l'equip que reformarà la Constitució i que canviarà aquest estat"

En una entrevista a la Cope, el líder del PSC es mostra orgullós d'haver estat el primer secretari de la història a votar diferent del PSOE

Acn
1 min
Pere Navarro, a la jornada Espai Obert del PSCatalunya de Barcelona.

BarcelonaEl primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, es va mostrar dissabte optimista pel que fa a una possible reforma constitucional cap a un estat federal. Navarro va reivindicar el seu paper com a líder polític que propiciarà un canvi polític a l'estat espanyol i es va mostrar convençut que serà a ''l'equip que reformarà la Constitució i que canviarà aquest estat i que millorarà la democràcia". "Poden estar segurs que me'n sortiré'', va dir en una entrevista al programa 'Converses' de la cadena Cope Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En relació amb la política catalana, Navarro va defensar que és clau ''crear un govern d'unitat'' per sortir de la crisi econòmica. En una entrevista amb un cert to personal, Navarro va explicar que ''sempre" fa el que diu i va assegurar que cada vegada el "tracten amb més respecte''. El líder del PSC es va mostrar orgullós d'haver estat la primera persona a demanar un canvi a la Corona, el primer secretari de la història a votar diferent del PSOE i el primer a proposar una reforma constitucional. "Com poden veure, coses molt menors'', va afegir amb ironia.

Navarro es va mostrar convençut que abans d'acabar el seu mandat formarà part de l'equip de persones que participaran en la redacció del contingut de reforma de la Constitució per incorporar un model més federal. En relació amb la consulta, el líder del PSC va reiterar la seva predisposició que se celebri una consulta que ja no és una opció cap a la independència sinó una opció cap a la ''radicalitat democràtica de demanar l'opinió de la gent''.

stats