Política 27/02/2013

Navarro creu que Chacón es va desmarcar perquè vol liderar el PSOE

"La sensació que fa no és aquesta", ha dit el primer secretari a RAC1 després que l'exministra hagi negat interessos personals en la seva actuació al Congrés, evitant votar pel dret a decidir amb la resta de diputats del PSC

Ara
1 min
Chacón i Navarro, en una imatge d'arxiu/ EFE

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, creu que Carme Chacón "és lliure" de voler ser candidata del PSOE, diu que està molt preparada per fer-ho, però no comparteix la posició de l'exministra contrària al dret a decidir i l'acte d'ahir al Congrés, en què va evitar de participar en la votació al costat de la resta de diputats del PSC a Madrid. Chacón assegura avui en entrevistes a 'El Periódico' i la SER que darrere el seu vot d'ahir no hi ha la intenció de liderar el PSOE. Navarro ho posa en dubte: "La sensació que fa no és aquesta", ha dit en una entrevista a RAC1.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El primer secretari també ha apel·lat a la "consciència" de Chacón perquè decideixi si vol continuar liderant el PSC a Madrid. L'exministra va dir ahir que se sentia "ratificada" per Navarro. No ha volgut dir què hauria de fer ella, però ha assegurat que si ell pensés diferent que el seu partit, es plantejaria deixar-lo.

stats