CANVI DE CICLE
Política 14/03/2014

Neix una nova empresa petroliera que només ingressarà els impostos a la Hisenda catalana

Petrolis Independents acaba d'obrir la primera gasolinera a l'Ametlla del Vallès, però els seus impulsors en tenen previstes de noves a Catalunya

Efe
1 min
L’Agència Tributària de Catalunya, que va néixer el 2008 com a producte dels acords de l’Estatut, serà l’embrió de la futura Hisenda pròpia.

BarcelonaDos empresaris catalans han creat una empresa petroliera, denominada Petrolis Independents, franquícia de la cadena Petro7, que "des del minut zero" liquidarà tots els seus impostos a l'Agència Tributària de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Petrolis Independents acaba d'obrir la primera gasolinera al polígon industrial Mas Dorca de l'Ametlla del Vallès (Vallès Oriental), però els seus impulsors, Jordi Roset i Joan Canadell, tenen previst obrir-ne més a Catalunya, segons han informat aquest divendres en un comunicat.

Aquesta gasolinera és de les anomenades 'de baix cost' i ofereix als clients altres serveis, com connexió a internet gratuïta o una zona de descans amb màquines d'autovenda.

Jordi Roset, de 52 anys, és el propietari de la cadena de gasolineres Petro7, mentre que Joan Canadell, de 46 anys, és enginyer industrial de professió, gerent d'un grup d'empreses exportadores del sector gràfic i soci fundador d'una companyia d'energies renovables.

stats