NOU GOVERN

L'executiu de CiU està gairebé confirmat

Ridao assegura que Mas tira del "planter" per fer Govern i Puig li respon que així el Barça fa "el millor futbol del món"

Tena afirma que el nou executiu suposa "un retorn al passat i fer un regionalisme ben entès"

Artur Mas va prometre un "Govern dels millors" que en el debat d'investidura es va convertir en el "Govern dels millors disponibles" i que cada cop sembla que presentarà menys sorpreses de les que es podrien preveure. D'aquesta manera, el secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, ha criticat aquest matí que el president electe "no ha anat al mercat d'hivern a fer fitxatges estrella", sinó que ha estirat "del planter". Tanmateix, el dirigent republicà li ha tret ferro i ha assegurat que estaran "molt atents" però donaran "un marge de confiança" al nou executiu, ja que l'important "no són tant les persones com les polítiques".


Ridao ha fet aquestes declaracions després de l'homenatge a Francesc Macià, al mateix lloc on el secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, li ha respost irònicament que celebra que "el Barça, amb el planter, estigui fent el millor futbol del món" i s'ha mostrat convençut que Mas tancarà aviat "el millor govern". Tot apunta que Puig serà conseller d'aquest executiu, però ell no ha volgut confirmar-ho ni desmentir-ho.


Per la seva banda, el diputat de Solidaritat Catalana Alfons López Tena ha valorat que els noms que han anat apareixent del nou Govern suposen "tornar al passat i fer un regionalisme ben entès".

Més continguts de