Publicitat
Publicitat

ERC, disposada a aprovar els pressupostos

L'encara líder d'ERC estén la mà a Mas i reitera la seva disposició a pactar amb CiU "si el PP arriba a posicions inassumibles"

"Estem disposats a treballar per defensar els interessos de Catalunya". El president en funcions d'ERC, Joan Puigcercós, ha reiterat la seva predisposició a "col·laborar" amb CiU, també pel que fa als pressupostos, i ha afegit que "ens veurem obligats a prendre decisions dràstiques, perquè el que vindrà serà molt difícil". En una entrevista a Catalunya Ràdio, Puigcercós ha apuntat que "si el PP arriba a posicions inassumibles, nosaltres hi serem", i ha afegit que aquesta voluntat de col·laboració també s'estén a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat. Puigcercós, que ha recordat que "Mas està pactant amb un partit que a les Illes i al País Valencià està exterminant la llengua catalana", ha criticat la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho: "Pot semblar molt simpàtica, educada, elegant i homologable a la política europea, però aquesta només és una cara".

D'altra banda, l'encara líder d'ERC ha atacat la llei òmnibus pel seu "esperit de revenja" sobre l'obra feta pels governs tripartits, i ha afegit que la norma pot afectar el model comercial català, "ja que pot portar a ampliar els horaris comercials". "Una cosa és la simplificació i l'altra la desregulació", ha dit, en referència a la llei, que, segons Puigcercós, "té mesures estranyes en l'àmbit de la cultura i l'habitatge o l'urbanisme". Uns elements sobre els quals, al seu parer, s'ha de tenir cura "per evitar fenòmens com el de la bombolla immobiliària".


21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT