Política 20/03/2015

Imputada pel cas Púnica la cap de campanya d'Aguirre, que la mantindrà en el càrrec

La Guàrdia Civil relaciona Isabel Gallego, directora general de Mitjans de Comunicació de la Comunitat de Madrid, amb el pagament amb diner públic de feines per millorar la imatge de càrrecs populars

Ara / Europa Press
1 min
Francisco Granados en una imatge d'arxiu amb Esperanza Aguirre / EFE

Barcelona/MadridEl jutge de l'Audiència Nacional que instrueix el cas de la trama Púnica ha citat a declarar com a imputada l'actual cap de campanya d'Esperanza Aguirre en la cursa cap a l'alcaldia de Madrid. La Guàrdia Civil la relaciona amb el pagament amb diner públic a empreses vinculades en la trama corrupta de feines per millorar la imatge de càrrecs del PP a la Comunitat de Madrid, entre els quals, el president Ignacio González.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat la imputació, però, Aguirre mantindrà com a directora de Publicitat i Mitjans a la campanya del partit a les eleccions municipals i autonòmiques la directora general de Mitjans de Comunicació de la Comunitat de Madrid, Isabel Gallego, han informat a Europa Press fonts populars.

Gallego ha estat citada a declarar aquest divendres com a imputada en el marc de la investigació al voltant de les activitats de la trama desarticulada en l'operació Púnica. Fonts pròximes al cas han explicat que fa uns dies Gallego va rebre un requeriment de la Guàrdia Civil i que es va a acollir al seu dret a declarar en seu judicial.

stats