Política 14/06/2017

Rafael Hernando (PP) indigna Podem en parlar de la relació d'Irene Montero i Pablo Iglesias

El portaveu parlamentari del PP insinua que enaltir la intervenció de la portaveu del partit lila per sobre de la d'Iglesias pot entorpir la seva relació, i després matisa que parlava del seu vincle professional

Ara
1 min

BarcelonaIndignació al grup parlamentari de Podem durant el ple de la moció de censura a Mariano Rajoy al Congrés quan el portaveu del PP, Rafael Hernando, s'ha referit a la relació personal que mantenen el líder de Podem, Pablo Iglesias, i la portaveu del partit a la cambra baixa, Irene Montero.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Hi ha qui diu que [en el discurs] va estar millor la senyora Montero que vostè", ha etzibat a Iglesias, i ha afegit: "Però no seré jo qui ho digui perquè no se què pot provocar en la seva relació". Aquesta referència no ha agradat a la bancada del partit lila, que ha generat una remor a la cambra que ha obligat la presidenta, Ana Pastor, ha demanat silenci als diputats.

Vista la reacció dels parlamentaris de Podem, Hernando ha matisat les seves paraules i ha assenyalat que es referia a la seva "relació professional".

stats