Política 13/07/2015

Unió, sobre els impulsors de Demòcrates de Catalunya: "Estan fent el trànsit cap a Convergència"

La direcció demanarà al diputats provincials i consellers comarcals que formin part del nou partit que deixin les actes

Oriol March
1 min

BarcelonaEl secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha assegurat aquest dilluns que els impulsors de Demòcrates de Catalunya (DC), escissió del partit democristià, estan "fent el trànsit cap a Convergència". "Quan un defensa el candidat d'un altre partit i el programa d'un altre partit, vol dir que defensa aquest partit. Estan fent el trànsit cap a CDC", ha indicat Espadaler en referència al suport de DC al president de la Generalitat, Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El que em preocupa és l'apropiació indeguda d'actes en institucions", ha considerat Espadaler en referència a aquells càrrecs a consells comarcals i diputacions provincials en mans d'impulsors de DC que van recollir l'acta en tant que representants d'Unió. "Haurien de retornar-les", ha assenyalat Espadaler.

El secretari general d'Unió ha avançat que el programa electoral que els democristians preparen per al 27-S i que es concretarà en una convenció aquest cap de setmana es basarà en un pilar fonamental: "Feina, feina i feina". També s'ocuparà de la lluita contra la corrupció i dels "valors".

stats