NOU GOVERN
Política 08/01/2011

Ramon Farré, president de CDC a les Terres de Lleida i secretari d'Ensenyament general amb Pujol

El que serà delegat del Govern de la Generalitat a ponent és catedràtic de física i química en un institut de secundària

Acn
1 min
Delegats del govern triats per Artur Mas. Foto: ACN

BarcelonaRamon Farré Roure (Lleida, 1954) és llicenciat en ciències físiques per la Universitat de Saragossa però també amb estudis d'història a la Universitat de Lleida. Des del 1978 exerceix de professor i actualment és catedràtic en l'especialitat de física i química a l'IES Caparrella de Lleida. En l'àmbit de la docència ha estat director de l'Institut de Graus (Osca) (1978) i del de la Caparrella de Lleida (1984). Ha impartit conferències i seminaris sobre educació en diferents països d'Europa i Amèrica i és autor de llibres sobre educació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El 1985 s'incorpora al Departament d'Ensenyament com a cap del servei de professorat d'ensenyaments secundaris. Posteriorment, va ser nomenat subdirector general de Planificació Escolar i delegat territorial de la conselleria al Vallès Occidental. Entre el 1999 i el 2003 va ocupar el càrrec de secretari general del Departament d'Ensenyament.

Actualment compagina la docència amb la de president de la Federació de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a les Terres de Lleida, càrrec que ocupa des del juliol del 2008. També és membre del Consell Escolar de Catalunya.

El pròxim dimarts el consell executiu nomenarà oficialment Ramon Farré delegat del Govern a Ponent en substitució del republicà Miquel Pueyo.

stats