Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Recoder: “El PIRMI se'l va inventar CiU, som els més interessats que la prestació es pugui mantenir”

El conseller de Territori i Sostenibilitat diu que “per poder mantenir-la, hem de lluitar contra l'abús” i evitar que l'ajut vagi a mans de “gent que viu a Nador o a Tànger”

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha sigut l'última figura de l'entorn de CiU que ha sortit en defensa de la reforma de la renda mínima d'inserció, el conegut com a PIRMI. El conseller ha recordat en una entrevista a Catalunya Ràdio que “no va ser el tripartit qui es va inventar el PIRMI, se'l va inventar CiU”, i ha conclòs que “som els més interessats que la prestació es pugui mantenir però amb la seva finalitat real”.

Recoder ha explicat que, per poder mantenir l'ajut, “hem de lluitar contra l'abús” i “optimitzar els recursos”. El conseller ha recordat que un dels requisits per cobrar la prestació és tenir la residència fixada a Catalunya. “No pot ser que vagi a parar a mans de gent que viu a Nador o a Tànger i són coses que sabem que estan passant”, ha dit Recoder. “Com a administració no ens ho podem permetre, ara menys que mai”, ha reblat el conseller.

RE

Més continguts de