NOU GOVERN
Política 02/12/2010

Recoder es posa a disposició d'Artur Mas per entrar al Govern

L'alcalde de Sant Cugat del Vallès s'ha limitat a dir que està a disposició del futur president de la Generalitat

Oriol March
1 min
LLuís Recoder, durant la conferència d'aquest matí

BarcelonaContinuen les travesses per determinar quins seran els consellers del futur govern de la Generalitat. Un dels noms que sona amb més força és el de Lluís Recoder, alcalde de Sant Cugat, concretament pel departament de Política Territorial i Obres Públiques. De fet, en algunes de les compareixences públiques que fa, ja se'l tracta com a tal. Aquest ha estat el cas al matí, quan recoder ha participat al Fòrum Europa i la majoria dels presents l'ha interpel·lat sobre el futur govern i el paper que desenvoluparà en el mateix.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, Recoder només va dir que Artur Mas ja tenia prou feina a decidir l'estructura del proper executiu i només va admetre que li faria "il·lusió" poder formar-ne part. L'alcalde de Sant Cugat, que serà succeït en el càrrec per Mercè Consea –ara regidora d'Urbanisme de la localitat–, doncs, es posa a la disposició de Mas per si pensa en ell com a conseller.

Al llarg de la seva conferència, Recoder va incidir especialment en la importància de la política municipal i de la necessita de regeneració que es necessita a l'administració pública per "tirar endavant el país".

stats