DISCURS DE NADAL
Política 24/12/2010

El Rei descarta abdicar perquè el seu càrrec és el seu "deure" i la seva "passió"

Joan Carles I ha assegurat que sempre voldrà ser monarca, desmentint així una hipotètica abdicació en favor del seu fill

1 min

El Rei Joan Carles, en el seu tradicional discurs de Nadal, ha assegurat que "sempre voldrà ser" rei d'Espanya, tallant de socarrel qualsevol rumor que hagi sorgit els darrers mesos al voltant d'una hipotètica abdicació. "El meu càrrec és el meu deure i la meva passió", ha explicat el cap d'Estat. En el darrer any, els seus problemes de salut han fet aparèixer l'ombra d'una possible renúncia al regnat en favor del seu fill Felip, però en el seu parlament nadalenc no ha deixat espai per al dubte sobre la seva continuïtat en el càrrec.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap d'Estat ha centrat dues terceres parts del seu discurs en l'economia.Ha exposat que cal resoldre deficiències estrcturals "amb eficàcia i rapidesa duent a terme les reformes necessàries" que el govern espanyol ja està implantant o implantarà aviat com la laboral i la de les pensions.Tot plegat molt en la línia del que defensa la ministra d'Economia, Elena Salgado. Ha criticat de manera implícita l'actuació dels controladors aeris durant el caos aeri del pont de la Puríssima.

stats