Política 19/10/2015

Rigau sobre la causa del 9-N: "Un cop s'hagi escoltat totes les persones, demanarem l'arxivament de la causa"

Ara
1 min

BarcelonaLa consellera d'Ensenyament (en funcions), Irene Rigau, ha assegurat aquest dilluns en una entrevista a TV3 que un cop s'hagi escoltat totes les persones a la causa del 9-N, els advocats de la defensa demanaran l'arxivament de la causa, ja que segons ella, és una querella sense base jurídica. Així, ha remarcat que el que es tracta com un "delicte", va ser una "festa de la democràcia a Catalunya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre el testimoni de la directora d'Institut que declara avui als jutjats -que es va negar a obrir el centre escolar a la jornada participativa- ha dit que el departament no li va donar cap ordre. "El que li passa és que té una profunda discrepància amb Artur Mas. Ella té un compromís polític", ha dit la consellera, ja que la docent va anar a les llistes de C's.

En relació a una eventual desobediència a la llei Wert, que demana la CUP, Rigau ha assegurat que el Govern obeirà la Llei d'Educació catalana. Ha avisat que quan la desobediència pot implicar els funcionaris, "s'ha de vigilar molt".

stats