Política 28/10/2012

Rivera proposa a PSC i PP fer un front comú per frenar l'independentisme

El líder de Ciutadans compara el "foc encreuat" entre Rigau i Wert, i Mas i Sánchez-Camacho amb el duet musical Pimpinela

Acn
1 min
Albert Rivera, durant la presentació del lema de campanya de C's, "Millor units"

BarcelonaEl president de Ciutadans (C's) i cap de llista de la formació a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, Albert Rivera, ha afirmat que "tard o d'hora haurem de sumar forces aquells que no som independentistes", tot fent aquesta invitació al PSC i al PP. En declaracions a l'espai 'L'entrevista' de Catalunya Informació, Rivera ha apuntat que abans, socialistes i populars s'hauran "d'aclarir", ja que els uns han votat a favor de mocions per la independència en alguns ajuntaments i els altres han pactat amb CiU a ajuntaments i diputacions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En clau educativa, "fan trampes", ha assegurat el líder de Ciutadans sobre les declaracions del ministre en què deia que volia "espanyolitzar" els alumnes catalans. "Abans, Rigau parlava de catalanitzar els alumnes", ha puntualitzat el líder de C's.

Rivera ha afirmat que, igual que el president de la Generalitat, Artur Mas, i la presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, Wert i Rigau li recorden "a Pimpinela", referint-se al duet musical que a través de les seves cançons simulava que era una parella. "Es barallaven en públic, però després, quan baixava el teló, tothom sabia que eren germans", ha apuntat Rivera. "Ells es barallen", insisteix Rivera sobre la consellera d'Ensenyament i el ministre d'Educació. "Però després, quan han de pactar pressupostos i retallar, estan junts", ha afegit.

stats