Política 14/09/2017

Romeva rep un segon grup d'observadors internacionals per al referèndum

La missió l'encapçala Helena Catt, exdirectora executiva de la comissió electoral de Nova Zelanda

Ara
1 min
El conseller d'Afers Exteriors, en una imatge d'arxiu

BarcelonaTot i querella de la Fiscalia Provincial de Barcelona, la Sindicatura Electoral continua la seva feina i ha acreditat aquesta tarda una altra missió internacional d'observadors electorals que s'han reunit amb el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, a la seu del departament. Es tracta del segon grup d'experts en processos electorals que inicia el seu pla de treball per validar els preparatius del referèndum de l'1 d'octubre, després que divendres passat ho fes un altre grup, encapçalat pel diplomàtic holandès Daan Everts.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest segon grup està liderat per Helena Catt, exdirectora executiva de la comissió electoral de Nova Zelanda durant 5 anys i que ha sigut assessora de comissions electorals de diversos països d’Àsia, Àfrica i el Pacífic. Integren la missió observadors del Regne Unit, França i Irlanda.

Tal com preveu la llei del referèndum, aprovada al Parlament de Catalunya el 6 de setembre, els observadors electorals acreditats per la Sindicatura Electoral de Catalunya poden assistir lliurement a tots els processos vinculats a la celebració de l'1-O.

stats