Publicitat
Publicitat

Salgado, inflexible a l'hora d'ajornar els pagaments autonòmics

La vicepresidenta espanyola avisa les comunitats autònomes que hauran de retornar els diners a l'Estat quan marca la llei

El govern espanyol vol cobrar quan toca. Les comunitats autònomes han de retornar els diners que l'Estat els va donar de més l'any 2008 i l'any 2009 perquè va fer una previsió massa optimista de l'evolució de l'economia. Ara es nega a ajornar aquest pagament tal com reclamen les comunitats governades pel PP i Catalunya. En total, són més de 24.000 milions d'euros.

A la sortida del Congrés, Salgado ha explicat que la liquidació del 2010, que es farà l'any que ve, serà positiva per a les comunitats autònomes i que, per tant, una cosa ja compensarà l'altra. Per ella, això justifica que ara no s'endarrereixi cap pagament perquè, en tot cas, l'Estat també hauria d'ajornar l'abonament a les comunitats per haver pagat de menys l'any passat.

La responsable d'Economia espera, malgrat tot, poder "compartir propostes" al Consell de Política Fiscal i Financera que es fa aquesta tarda a Madrid.

La veu del poble

Etiquetes

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT