Política 11/10/2017

SCC i altres entitats convoquen una manifestació el 12-O sota el lema 'Catalunya sí, Espanya també'

La marxa començarà a les 11:00 hores davant La Pedrera i finalitzarà a Plaça Catalunya

Acn
1 min
Una multitud davant de l'escenari on s'ha llegit el manifest fina de la manifestació de SCC

BarcelonaUn total d'onze entitats, entre les quals destaca Societat Civil Catalana (SCC), han convocat una manifestació per aquest dijous, 12 d'octubre, sota el lema 'Catalunya sí, Espanya també', per celebrar el Dia de la Hispanitat, la festa nacional d'Espanya. La marxa començarà a les 11.00 h davant la Pedrera i finalitzarà a plaça Catalunya, aproximadament al cap d'una hora. En acabar la manifestació "cívica i unitària" es llegirà un manifest.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A banda de SCC també convoquen a la marxa les entitats Espanya i Catalans, Empresaris de Catalunya, Concordia Cívica, Convivencia Cívica Catalana, Regeneración Democrática, Movimiento Cívico 12-O, Profesores por el Bilingüismo, España Generosa i Españoles de a Pie. Al cartell que convoca la manifestació hi apareix tan sols una bandera espanyola.

La marxa arriba després de la gran manifestació que va tenir lloc –també a Barcelona– el 8 d'octubre, en aquest cas, convocada únicament per SCC, i que va aplegar prop d'un milió de persones –segons l'organització–, i unes 350.000, segons la Guàrdia Urbana.

stats