Política 16/10/2018

Sánchez critica la “deslleialtat” de Casado per haver dut els pressupostos de l’Estat a Brussel·les

Maroto diu que el president del PP és un "gran patriota"

Ara
1 min
01. El president espanyol, Pedro Sánchez, al Congrés. 02. El vicepresident del Govern, Pere Aragonès.

MadridEl president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha afirmat aquest dimarts que el viatge que realitzarà aquest dimecres el president del PP, Pablo Casado, a Brussel·les, on qüestionarà amb dirigents europeus el projecte de llei de pressupostos generals de l'Estat (PGE) per al 2019, és "una deslleialtat impròpia d'un partit de govern".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pedro Sánchez s'ha expressat d'aquesta manera en un breu intercanvi d'impressions amb diversos dels assistents a la visita que ha fet aquest dimarts al Centre d'Innovació de Formació Professional d'Aragó, a Saragossa, on també ha dit que la negociació dels pressupostos s'està realitzant "pas a pas", informa Europa Press.

Casado havia assegurat als esmorzars d'Europa Press que a la reunió que mantindrà demà a Brussel·les vol "prevenir amb lleialtat la Unió Europea" que el "camí" que marcarà Pedro Sánchez amb els seus pressupostos porta a una "nova recessió", i havia subratllat que això no és parlar malament d'Espanya. A més, havia dit també que es reuniria amb la cancellera alemanya, Angela Merkel, a qui traslladarà les mateixes impressions.

El vicesecretari d’organització del PP, Javier Maroto, no ha trigat a respondre les acusacions de Sánchez. Ha afirmat que Casado és un “bon patriota” i que només critica la política dels pressupostos generals del president espanyol.

stats