Política 28/02/2012

L'alcaldessa de Sant Pol de Mar, sobre la crema de la bandera espanyola: “Dubto que hagi sigut cap santpolenc”

Montserrat Garrido diu que no hi ha cap garantia que no pugui tornar a passar, perquè no hi ha càmeres de vigilància al voltant de l'Ajuntament

Ara
1 min

BarcelonaL'alcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido, posa en dubte que l'autor o autors de la crema de la bandera espanyola penjada al balcó de l'Ajuntament siguin ciutadans del municipi maresmenc. "A la gent de Sant Pol no ens agraden els merders", ha dit Garrido en declaracions al programa 'Els matins' de TV3, en què ha lamentat que el poble només surti als mitjans per la polèmica de la bandera i no per altres aspectes com "els artistes que viuen a Sant Pol, com Pere Jaume o Carme Ruscalleda".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest dimarts al matí, l'Ajuntament de Sant Pol ha tornat a posar la bandera espanyola al balcó del consistori, després que uns desconeguts la cremessin la matinada de diumenge a dilluns.

"Hem complert amb la sentència que ens obliga a penjar la bandera", ha dit Garrido, que ha assegurat que no tenen identificades les persones que la van cremar diumenge. L'alcaldessa també ha advertit que no hi ha cap garantia que no pugui tornar a passar, perquè no hi ha càmeres de vigilància al voltant de l'Ajuntament i la guàrdia urbana, malgrat que té la caserna al costat del consistori, "a la nit surten a fer les seves rondes" pel poble.

stats