Política 19/09/2012

Familiars i amics s'acomiaden de Santiago Carrillo

Centenars de persones anònimes, polítics i personatges d'àmbits diversos han visitat la capella ardent de l'exdirigent del PCE per expressar el condol a la seva família

Ara / Efe
1 min
La capella ardents amb les despulles de Santiago Carrillo / EFE

BarcelonaLa capella ardent amb les restes mortals de Santiago Carrillo, mort aquest dimarts als 97 anys, ha obert les portes aquest matí de dimecres perquè familiars i amics poguessin fer el darrer comiat a l'històric dirigent del PCE.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Centeners de persones anònimes i personatges d'àmbits diversos s'han acostat a l'auditori Marcelino Camacho i han donat el condol a la família de Carrillo.

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha remarcat que Carrillo va ser "un dels molts homes que van participar en la Transició, aquest moment tan decisiu per a la història d'Espanya". En sortir de la capella ardent, Sáenz de Santamaría ha dit que el segle XX a Espanya va ser "de moltes ombres i alguna llum, i en aquest moment cal fer memòria d'aquesta llum que va ser la Transició". "Santiago Carrillo va ser un dels molts homes que van participar en aquest moment tan decisiu per a la història d'Espanya, per al nostre present i per al nostre futur", ha subratllat la vicepresidenta espanyola.

Nombrosos dirigents polítics dels principals partits espanyols s'han acostat a la capella ardent per retre un últim homenatge a l'exsecretari general del PCE abans que les seves despulles siguin incinerades.

stats