Política 18/05/2011

SI usa el bilingüisme en la seva campanya a Sant Joan Despí

El partit d'Uriel Beltran inclou una bandera espanyola a la propaganda del partit i a la seva web, a més del català i castellà com a llengües opcionals

Redacció
1 min

Sant Joan DespíLa candidatura de Solidaritat per a la Independència de Sant Joan Despí ha editat propaganda electoral bilingüe en català i castellà. Tant el material de paper com a la seva web si-santjoandespi.cat, es convida a consultar les seves propostes en català amb una senyera, o bé en castellà amb una bandera espanyola.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A la web expliquen el perquè de la seva postura favorable al bilingüisme: "la meitat de la població a Catalunya (i més a Sant Joan Despí) és castellanoparlant. És possible imaginar-se que sense el seu suport es pugui aconseguir algun dia la independència? I és factible pensar que un cop independents, tots es passaran al català? Doncs, no... Hi ha generacions que mai canviaran, i això cal tenir-ho molt clar". La reflexió sobre aquest posicionament aposta per "extirpar i desmentir tots els falsos tòpics i temors de la intolerància independentista, que vegades són criticats amb motiu, tot sigui dit, perquè de la mateixa manera que hi ha radicals espanyolistes, també n'hi ha d'independentistes, i això no és bo per ningú.

stats