Publicitat
Publicitat

Tura: "Tant Chacón com Rubalcaba han pensat que el millor per aconseguir vots era tractar Espanya homogèniament"

En una entrevista a RAC1, l'exconsellera de Justícia ha considerat que hi ha hagut "poc debat ideològic" en aquest congrés del PSOE i assegura que el PSC "no tindrà altre remei" que votar diferent del PSOE si tot continua així

La diputada socialista al Parlament de Catalunya, Montserrat Tura, ha explicat a ' El món a RAC1' que "hi ha hagut poc debat ideològic" en aquest congrés del PSOE per elegir el seu primer secretari. Sobretot, la diputada ha expressat que tots dos candidats han utilitzat els mateixos arguments "per aconseguir vots" a Espanya. "Aquest és el dèficit que sento", ha dit un cop acabat el congrés socialista.

De fet, Tura considera que aquells que veuen "el PSOE i el PP com el mateix, ara podran veure'n la diferència", però que a nivell de "llibertats col·lectives", no han "aprofundit ni l'un ni l'altre". Per tant, creu que malgrat el debat que hagi pogut generar el partit en el seu si, l'esquerra espanyola no pot optar per "l'homogeneïtat ni per la recentralització", ja que llavors el PSC "no tindrà altre remei que votar diferent" del PSOE a Madrid.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT