Publicitat
Publicitat

Casa Reial

Urdangarin deixa Telefónica i torna a residir a Barcelona amb la família

Ho ha confirmat el marit de la infanta Cristina, en un comunicat, en què assegura que s'ha acollit a una "excedència temporal"

Iñaki Urdangarin ha demanat una "excedència temporal" a Telefónica, amb la suspensió del seu contracte, i tornarà a residir a Barcelona amb la família, després de tres anys a Washington. En un comunicat remès avui a Efe, Urdangarin explica que ha adoptat la decisió de sol·licitar una excedència temporal "davant la possibilitat que el procediment judicial obert" que està en curs "pogués tenir alguna incidència negativa per al grup".


El marit de la infanta Cristina indica que es traslladarà juntament amb la seva família a Barcelona "amb la intenció de tornar a desenvolupar amb la companyia noves activitats en el futur" i precisa que ha informat d'aquestes decisions la Casa del Rei.

"Els últims anys he representat llocs d'alta responsabilitat en el Grup Telefónica, en la convicció que els meus superiors jeràrquics han sabut valorar l'esforç i dedicació desenvolupats durant aquest temps", assenyala en aquesta nota.

A continuació, subratlla: "Davant la possibilitat que el procediment judicial obert i en curs en què estic immers pogués tenir alguna incidència negativa per al Grup Telefónica, i per evitar aquests possibles efectes, he decidit sol·licitar a la companyia una excedència temporal, la suspensió del meu contracte i de les meves funcions".

Després d'aclarir que els seus plans inclouen traslladar-se juntament amb la seva família "de Washington a Barcelona amb la intenció de tornar a desenvolupar amb la companyia noves activitats en el futur", Urdangarin conclou: "He informat la Casa de Sa Majestat el Rei d'aquestes decisions".

21D

Més continguts de