REACCIONS AL GIR DE PUJOL

CiU no va respondre a una proposta d'acord nacional per a la sobirania que els independentistes van fer en campanya

Uriel Bertran convida Jordi Pujol a adherir-se a Solidaritat Catalana

El diputat assegura que “CiU ens està demostrant que (...) només es dedica a acatar submisament tot el que s’imposa des de l’Estat espanyol"

El diputat de Solidaritat Catalana (SI) Uriel Bertran ha rebut amb satisfacció l'adhesió de l'expresident Jordi Pujol a la via independentista per evitar que Catalunya desaparegui com a nació, però ha assegurat que la seva formació no treballa per aquesta via. “CiU ens està demostrant, dia a dia, que lluny d’acostar-se a la independència, només es dedica a acatar submisament tot el que s’imposa des de l’Estat espanyol: la desaparició de les caixes, l’espoli fiscal o la limitació en el pressupost de la Generalitat...”, ha explicat Bertran.


Per aquest motiu, el diputat independentista ha convidat “Jordi Pujol a adherir-se a SI, ara que Jordi Pujol dóna la raó als independentistes però CiU no dóna la raó a Jordi Pujol”. Bertran ha recordat que la seva formació va fer una proposta electoral en campanya a la federació nacionalista per tancar un acord nacional per declarar la independència “que no ha rebut resposta”.

Més continguts de