Política 27/09/2017

Warner Bros va ordenar el govern espanyol que amagués el Piuet

La companyia va amenaçar el ministeri de l'Interior amb la retirada del vaixell

Ara
1 min
Les lones que intenten tapar el ja famós Piuet del vaixell on s'allotjat la policia espanyola al port de Barcelona

BarcelonaLes peces van encaixant. La fracassada maniobra de camuflatge que, dissabte, va intentar cobrir amb lones els dibuixos del Piuet (Piolín en castellà) i els seus companys va ser una petició de l'empresa Warner Bros, que és qui té els drets d'imatge dels dibuixos que decoren el gran vaixell 'Moby Dada', amarrat des de fa una setmana al port de Barcelona per allotjar els reforços policials enviats a Catalunya per intentar frenar el referèndum. Segons explica avui 'La Vanguardia', Warner Bros va exigir al govern espanyol que amagués els dibuixos. L'amenaça: la retirada del vaixell.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Vista l'amenaça i després de rumiar sobre quina era la millor manera de deixar el Piuet al marge del procés sobiranista -una simple mirada a les xarxes socials ja demostra que l'operació ha fracassat-, el ministeri de l'Interior va optar per les lones. I va ser, també, un fracàs. Ni els dibuixos van desaparèixer del tot -el vent ho va fer impossible-, ni els inquilins del vaixell estaven satisfets amb les finestres tapades. De fet, alguns dels policies allotjats en aquestes embarcacions (al port de Barcelona hi ha, a més del 'Moby Dada', el 'Rhapsody'), ja s'havien queixat de les condicions en què estan allotjats i havien qualificat de "zulo" les cabines.

També es van queixar de l'escàs esmorzar que se'ls servia i, en aquest punt, el ministeri va decidir contractar un servei de càtering. 'La Vanguardia' també diu que el policia que va difondre en vídeo la mofa de les cabines va ser expedientat i retornat a casa seva.

stats