ELECCIONS MUNICIPALS
Política 19/05/2015

Trias assegura que és un "error" que la PAH interrompés ahir el míting de Rajoy a Barcelona

El candidat de CiU a la reelecció a Barcelona assenyala que no defensa "ni els que van a rebentar actes" ni els que s'hi van encarar

Oriol March
1 min
El candidat de CiU, Xavier Trias, en roda de premsa / ACN

BarcelonaEl candidat de CiU a Barcelona, Xavier Trias, ha assenyalat aquest dimarts en una roda de premsa al recinte de l'Escola Industrial que és un "error" que la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) interrompi actes polítics de la manera que ho va fer ahir dilluns en un míting del president espanyol, Mariano Rajoy, a la capital catalana. "No defenso ni els que rebenten actes ni els que s'hi encaren", ha apuntat l'alcalde.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'Eixample, "districte dels equipaments"

Trias ha assegurat que vol convertir l'Eixample en el "districte dels equipaments" a través d'inversions "ben planificades" i la construcció d'equipaments "estratègics". "Volem transformar aquest entorn en un espai de recerca vinculat a la ciència i a les tecnologies mèdiques. Tenim la oportunitat de desenvolupar una superilla productiva al bell mig de l'Eixample, un espai per viure i treballar a l'hora, que aprofita la proximitat de l'Hospital Clínic per impulsar tota l'activitat vinculada amb el coneixement, la recerca i la innovació mèdica", ha indicat l'alcalde.

stats