Publicitat
Publicitat

Zapatero respon a Rajoy que l'atur és "fruit de la crisi" i la confiança és "un concepte genèric"

El líder del PP li ha retret que quan va arribar al govern espanyol la taxa d'atur juvenil "era la meitat que la d'avui"

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha dit que valora "molt negativament" la taxa d'atur tot i que "és fruit de la greu crisi econòmica i social, (...) la més greu dels últims 80 anys". Ha afegit que "sabem bé que només crearem ocupació amb l'activitat econòmica". Ha advertit al PP que "la confiança és un concepte genèric, indeterminat i que serveix per qualsevol circumstància" però s'ha mostrat convençut que el govern espanyol ha actuat "prenent decisions difícils".

El líder del PP, Mariano Rajoy, ha retret que "s'ha doblat l'atur" des que Zapatero va accedir al govern espanyol i ha afegit que sempre que li pregunta per l'atur les dades empitjoren. Per això, considera que "el principal problema és la confiança, el seu govern ni n'inspira ni és possible recuperar-la". Ha reblat que "hauria de pensar en l'interés general dels espanyols".

En una pregunta semblant de la portaveu parlamentària del PP, Soraya Sánez de Santamaría, el vicepresident primer, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha dit que al govern espanyol li preocupa la situació dels espanyols i treballa per millorar-la, i ha posat d'exemple l'aprovació de la quantitat més important de beques de formació que s'han impulsat mai i que es van aprovar al consell de ministres del divendres passat. "No volem que cap jove es quedi sense estudiar", ha dit.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT