Política 28/08/2018

La policia local d’Oliva descarta que l'agressió en un festival de música tingués motivació política

L'home ferit va començar una baralla després que un assistent li recriminés la seva actitud

Borja Ramírez
1 min
Dos vehicles de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu

ValènciaLa informació que va transcendir aquest dilluns als mitjans de comunicació sobre la presumpta agressió a un home de 75 anys en un festival de música a Oliva (Safor) ha fet un gir de guió total després que la policia local hagi confirmat al seu informe dels fets que l'agressió no va tenir una motivació política i que va ser el mateix agredit qui va comentar la baralla.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'informe presentat per les autoritats locals desmenteix les informacions inicials sobre els fets ocorreguts durant el Figatell Sound i explica que la ferida al front que va patir el veí d'Oliva de 75 anys va ser presumptament causada per un ciutadà anglès que acudia al concert amb la seva filla petita. Al document també s'afegeix que va ser el mateix veí qui va començar la batussa i ha sigut remès, segons informen, a la Guàrdia Civil.

Tal com relata la policia, l'home era al costat de l'escenari i va començar a increpar el grup que estava actuant, així com el públic assistent. El seu comportament va empitjorar quan, segons la reconstrucció de la policia, es va exhibir a l'escenari un cartell al qual es podia llegir: "Fora agressors. Autodefensa feminista". El cartell també portava un símbol feminista i l'estelada del logotip d'Arran.

Va ser en aquest moment quan un dels assistents, que no ha sigut identificat, encara que la policia creu que podria ser d'origen anglès, va recriminar-li la seva actitud. La reacció de l'home presumptament agredit va ser la de començar una baralla de la qual en va sortir amb una ferida al cap.

stats