Política 04/04/2015

Esperanza Aguirre admet que el PP "no està ni de bon tros en el seu millor moment"

L'alcaldable del PP per Madrid alerta que, si Podem esdevé la força més votada, "s'ha acabat la democràcia occidental tal com la coneixem"

Efe
1 min
Esperanza Aguirre en una imatge d'arxiu. EFE

MadridL'alcaldable del PP per Madrid, Esperanza Aguirre, és conscient que el seu partit "no està ni de bon tros en el seu millor moment". És per això que, segons assegura en una entrevista amb l'agència Efe, ha volgut fer un pas endavant i postular-se per a l'alcaldia de la capital espanyola. "Jo no pensava tornar, la veritat", explica, però del 2012 al 2014 la situació a Espanya "s'ha deteriorat de tal manera" que, sumat a la irrupció de Podem, l'han fet decidir-se a moure's. "No era el moment que em posés de perfil", al·lega.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aguirre torna a mostrar-se crítica amb les pujades d'impostos aplicades pel ministeri d'Hisenda que dirigeix Cristóbal Montoro. "A mi no m'ha convençut. Crec que els impostos baixos garanteixen que pugi la recaptació", argumenta.

D'altra banda, Aguirre torna a carregar contra la "perillosa" irrupció de la formació de Pablo Iglesias i alerta que si Podem esdevé la força més votada a les eleccions "s'ha acabat la democràcia occidental tal com la coneixem". "Hi haurà democràcia i hi haurà votació, però ja no serà lliure", sentencia.

stats