Política 28/07/2015

Albiol: "No he perdut mai les eleccions. Sempre he millorat resultats"

El nou candidat del PP de Catalunya assegura que ell no fuig a Madrid com Albert Rivera i es queda en "el moment més complicat"

Sara González
1 min
Xavier García Albiol, durant la reunió de la cúpula del PP a Catalunya d'aquest dilluns

BarcelonaPocs minuts després d'haver estat nomenat candidat del PP a les eleccions del 27-S, Xavier García Albiol ha volgut llançar un contundent missatge als seus adversaris polítics: "No he perdut mai les eleccions. Sempre he millorat resultats". I és que, per molt que els sondejos augurin un daltabaix electoral pel seu partit, l'exalcalde de Badalona ha volgut deixar clar que amb ell com a cap de llista els populars surten "a guanyar el partit".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Des d'un principi, Albiol ja ha deixat entreveure que el seu objectiu serà anar més enllà de l'electorat del PP i esgarrapar vots de formacions com el PSC i Ciutadans. De fet, ha assegurat que ell vol ser el candidat de tots els que se senten "tan catalans com espanyols", independentment de si són autonomistes o federalistes. Conscient, però, de l'auge de Ciutadans, Albiol no s'ha estat de llançar un dard a Albert Rivera: "Jo no marxo a Madrid perquè m'aplaudeixin. Estic aquí en moments complicats per a Catalunya i per al partit".

I és que, al seu parer, aquestes són les eleccions "més complicades" que afronta Catalunya en tota la seva història i ha agraït que la presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho, hagi dipositat la seva confiança en ell per encarar el 27-S, tot demostrant que "posa els interessos del partit per davant dels interessos personals".

La número dos de la candidatura, Andrea Levy, per la seva banda, ha assegurat que el seu compromís és encarar aquesta campanya defensant els interessos dels catalans, que passen, segons ella, per la millora de l'economia i la creació d'ocupació que ja s'està impulsant des del govern de Mariano Rajoy.

stats