Política 17/04/2019

Alícia Sánchez-Camacho anirà a la llista del PP per l'Assemblea de Madrid

La diputada se suma a la candidatura d'Isabel Díaz Ayuso, afí a Pablo Casado

Ara
1 min
Alicia Sánchez-Camacho anirà a la llista del PP per l'Assemblea de Madrid

MadridL'expresidenta del PP a Catalunya Alícia Sánchez-Camacho concorrerà a les eleccions municipals amb els populars; aquest cop, però, a l'Assemblea de Madrid. I és que la diputada se suma a la llista encapçalada per Isabel Díaz Ayuso, actual vicesecretària de comunicació del partit i afí a Pablo Casado.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president popular va designar Díaz Ayuso, de perfil més combatiu i amb qui va compartir militància a Noves Generacions, en substitució de l'expresident de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, un dels noms "moderats" del partit. La mateixa Díaz Ayuso es definia al gener com a ambaixadora del PP "sense complexos".

La candidatura municipal comptarà, també, amb quatre exconsellers de l'executiu madrileny en l'etapa de Garrido. Es tracta de Pedro Rollán, president en funcions del govern autonòmic, Carlos Izquierdo, titular de Medi Ambient i Ordenació del Territori; Yolanda Ibarrola, consellera de Justícia, i Jaime de los Santos, titular de Cultura.

Díaz Ayuso també ha sumat altres noms a la llista com ara l'alcalde d'Alcorcón, David Pérez; la diputada regional Ana Camíns, o la periodista Almudena Negro.

stats