Política 08/11/2014

Un atac informàtic deixa l'ANC, Òmnium i AMI sense telèfons el dia abans del 9-N

'Ara és l'hora' emet un comunicat en què assegura que són "víctimes d'un boicot telefònic amb desenes de milers de trucades amb l'únic objectiu de bloquejar-ne les comunicacions" que han denunciat als Mossos. Denuncien també l'enviament de correus falsos en nom de l'Assemblea per desmobilitzar

Ara
1 min
Forcadell i Casals a la marató de trucades d'Ara és l'hora pel 9-N / CRISTINA CALDERER

BarcelonaLa plataforma de campanya unitària de l'independentisme civil 'Ara és l'hora' ha denunciat als Mossos que treballadors i dirigents del secretariat nacional de l'ANC i de la junta d'Òmnium, entre altres representants d'entitats sobiranistes, "estan sent des d'aquest matí víctimes d'un boicot telefònic amb desenes de milers de trucades amb l'únic objectiu de bloquejar-ne les comunicacions". La denúncia també l'ha fet l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) a través d'un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"A les portes de la consulta del 9-N es repeteix la fórmula de boicot que ja es va implementar els dies previs a la Via Catalana 2014 amb l'únic objectiu d'intentar evitar-ne l'èxit", afirmen en un comunicat emès aquest dissabte al migdia. La "complexitat" de l'atac, afirma el comunicat, requereix "uns coneixements i recursos tècnics fora de l'abast de la majoria".

Correus falsos en nom de l'ANC

Segons 'Ara és l'hora', els "intents de desestabilitzar" també han tingut traducció en l'enviament de correus falsos en nom de l'Assemblea per generar confusió de cara al procés participatiu d'aquest diumenge. "Aquestes accions de boicot, tot i l'evident molèstia que generen a títol individual, en cap cas entorpeixen el procés pacífic i democràtic que està protagonitzant la societat catalana. Aquest 9-N els ciutadans han estat convocats a les urnes i de ben segur que estaran a l'altura de les circumstàncies i del moment històric que viu el país", conclou 'Ara és l'hora'.

stats